Bizmart – Noaptea Agentiilor de Publicitate 2014

Bizmart va asteapta la Noaptea Agentiilor 2014!

36  agentii de publicitate din Oradea, Bucuresti, Timisoara si Iasi + Chisinau isi asteapta in 3 aprilie invitatii, clientii, aspirantii, curiosii si pe toti ceilalti, incepand cu ora 20.00 la o intalnire cu publicitarii.

“Am primit cu mare entuziasm invitatia de a participa la prima editie a Noptii Agentiilor care se desfasoara in afara Bucurestiului. Faptul ca doar trei orase au reusit sa se mobilizeze spune ceva despre polii publicitatii la nivel national. Oradea este singurul oras din afara Bucurestiului care a adus trofee de la principalele festivaluri de publicitate. Iasi s-a conturat inca de multi ani ca pol al brandingului si mai nou a namingului iar Timisoara genereaza design grafic la cele mai inalte cote. Felicitari initiativei de a depasi granitele Bucurestiului si felicitari celor care s-au mobilizat pentru a-si face semnalata pozitia pe harta publicitatii alaturi de restul industriei.” Mihai Cristian Pop – CEO Bizmart

Noaptea Agentiilor 2014 - Bizmart Oradea

Agentia de publictate  Bizmart va asteapta in seara de 3 aprilie incepand cu ora 20.00 pentru a va surprinde!

Noaptea Agentiilor este un proiect The Institute care isi propune sa promoveze creativitatea romaneasca si sa faciliteze socializarea in randul celor pasionati de comunicare. Ajuns la cea de-a cincea editie, evenimentul permite publicului larg sa treaca pragul agentiilor preferate, intr-un context relaxat si informal, si incurajeaza agentiile sa isi dovedeasca originalitatea prin organizarea de evenimente care mai de care mai creative.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *