ADfel 2014 – Agentii de publicitate din Bucuresti si nu numai

Bizmart invitat la ADfel  2014 alaturi de agentii de publicitate din Bucuresti!

Din 18 pana in 24 august are loc evenimentul ADfel la Bucuresti. ADfel este la a noua editie de publicitate neconventionala si se desfasoara pe terasa Fabrica din Bucuresti.

ADfel este un eveniment de branded entertainment organizat de IQads care aduce de 9 ani  publicului o saptamana de publicitate neconventionala, care demonstreaza ca brandurile pot comunica intr-o maniera inedita si relaxata cu publicul.

“Am primit cu mare bucurie invitatia de a participa la ADfel 2104 deoarece e un eveniment pe care il urmarim de multi ani si il consideram foarte important pentru industrie. ADfel aduce in fata creativitatea woow care depaseste barierele si reaminteste publicului ca publicitatea memorabila vine cu o doza vizibila de scantei – chiar fulgere si multe aha-uri admirative!” Mihai Pop, CEO – Bizmart.

Bizmart participa la ADfel cu spotul realizat pentru Cinema Palace.

“Spotul Cinema Palace este foarte fain si se potriveste cu spiritul ADfel” a spus Voicu Dragomir – Manager of ADfel Galleries & ADfel Culture Days

Extra info:

Bizmart este o agentie de publicitate full-service. Alaturi de alte agentii de publicitate din Bucuresti participa la festivalurile internationale de creatie cu concepte de publicitate realizate pentru clientii romani si straini.

3 raspunsuri
 1. Diana
  Diana says:

  Bizmart te vad tot mai des alaturi de agentii de publicitate din Bucuresti! Ce se intampla? Va mutati spre noi? Va asteptam la Bucuresti!

  Reply
  • Bizmart
   Bizmart says:

   Buna, Diana,

   Suntem in aceasta minunata industrie care are o perspectiva nationala. Iqads este o publicatie care incurajeaza agentiile din afara Bucurestiului sa confirme la nivel national. Cine poate sa intelega se activeaza. Ne vedem in Bucuresti cu ocazia viitoarei noastre vizite.

   Reply
 2. Marian
  Marian says:

  Agentiile de publictate din Bucuresti se impart in agentii multinationale, nationale si restul. E greu sa reusesti in Bucuresti cu atatea agentii de publicitate venite din afara. Ma bucur ca sunt agentii in celalta parte a tarii care ridica standardele pana la nivelul unora din Bucuresti.

  Reply

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *