EXPERIENTA

Bizmart este o agentie de publicitate full-service ancorata in prezentul digital. Dezvoltam concepte de comunicare perfect integrate in planurile de marketing – de la cercetare, strategie, creatie, productie, media, monitorizare, si pana la analiza permanenta a efectelor comunicarii. Bizmart este o agentie actuala, moderna si cu viziune, care impune integrarea obligatorie a conceptelor in mediile online. Creatia nu mai este limitata la canalele traditionale – totul in jur poate sa fie un tip de media cu valoare reala de conectare a brandurilor cu publicul.

Cu o experienta de peste 10 ani in publicitate, premii internationale si bugete gestionate cu o valoare ce depaseste mai multe milioane de euro, echipa care conduce Bizmart garanteaza atingerea obiectivelor de business.

MIHAI CRISTIAN POP – CEO

In 2001 semneaza primul contract de publicitate in valoare de 3.600 de dolari – chibrituri personalizate pentru un restaurant din Cluj-Napoca.

In 2003 infiinteaza Agentia de Publicitate Utopium, la Cluj-Napoca.

In acelasi an, Centrul pentru Excelenta in Afaceri ii aloca locul 1 pentru cel mai complex Plan de Business realizat in cadrul proiectului “Dezvoltarea si Durabilitatea Afacerilor”.

Cu o abordare tactica, pozitioneaza noua agentie ca una creativa, bazata pe strategie si reuseste sa puna Utopium pe harta creativitatii din Romania, odata cu participarea la Festivalul de Publicitate Ad’Or. In 2007 primeste primele doua distinctii internationale pentru creativitate, la Festivalul Golden Hammer, iar in 2008, odata cu castigarea Trofeului Golden Drum – cel mai important trofeu pentru creativitate din Noua Europa – claseaza Utopium in primele zece agentii de publicitate din Romania.

In anul 2010 se retrage din agentia de publicitate Utopium cu dorinta de a face “o pauza de publicitate”. Anul 2011 il gaseste ca si consultant de marketing si strateg in digital media pentru companii nationale si multinationale.

In aprilie 2011 devine CEO al Bizmart – o noua agentie axata pe strategii de comunicare moderne si actualizate. Din 2011 si pana azi a dezvoltat campanii de promovare si strategii de marketing pentru afaceri importante din regiune, pozitionand Bizmart ca si companie permanent ancorata in trendurile moderne de comunicare.

Facem lucrurile sa se intample

PROCESE

Cercetam, analizam, descoperim, cream, implementam, reanalizam si recalibram fiecare obiectiv de comunicare si marketing.

RESURSE

Valorile mari stau in lucrurile simple. In fiecare zi facem eforturi sa crestem ca si valoare prin educatie si cercetare.

SERVICII

Suntem ceea ce facem. Clientii nostri si reusita lor ne recomanda si ne creioneaza o traiectorie ascendenta in industrie.

STUDII DE CAZ

Privim analitic fiecare proiect din toate perspectivele si incercam sa transmitem si altora din experienta castigata.

NEWS

Noutati despre reusitele personale si despre echipa Bizmart, surprinse in cuvinte simple si imagini relevante.

CLIENTI

Clientii nostri – reprezentati prin companiile lor, obiectivele de business si reusitele punctate alaturi de noi.