Extraordinary Season Selection – Evenimente

Vara vinurilor albe

Restaurant & Delicatessen Graf considera ca acum este cel mai bun moment pentru a prezenta, intr-o simbioza perfecta cu meniul gastronomic, selectia de vinuri albe in cadrul celei de a doua sesiuni „Extraordinary Season Selection”.

Concept de eveniment cu vinuri si gastronomie

Info

Restaurantul Graf poate sa devina unul dintre cele mai bune restaurante din Romania. Multi l-ar vrea mutat la Bucuresti, altii la Viena, dar locul lui este aici, la Oradea. Pasionatii de gastronomie au acum un loc al lor unde se pot desfata cu preparate de o inalta gratie gastronomica si artistica. Restaurantul Graf si-a construit echipa in timp si a insistat sa ajunga cat se poate de repede la formula perfecta.

Una dintre retinerile clientilor a fost eleganta presupusa ca obligatorie datorita designului de interior. Am propus sa dezvoltam pentru vara o serie de evenimente usoare care sa atraga clientii catre terasa Graf. Extraordinary Season Selection a reusit sa alunge temerile tinerilor si sa le dea incredere ca locul lor este la Graf atunci cand vor sa cunoasca rafinamentul gastronomic si perfecta asociere cu vinurile bune.

Design Meniu Eveniment

Food Photography – Sedinta foto preparate culinare – meniu de vin

Food Photography – Sedinta foto preparate culinare – meniu de bere

Design Newsletter si Campanie Newsletter Restaurant Graf

Realizare eveniment Facebook si continut pentru Facebook

Portofoliu