Logo Design – aspect esential al identitatii vizuale

Logo design-ul este un aspect esential al procesului de creatie. In urma cercetarilor facute intr-un anumit domeniu rezulta necesitatea de a avea in componenta elemente cu o putere de recunoastre mare.

Felul in care sunt reprezentate elementele obligatorii pot sa aduca valente de diferentiere necesare in comunicare.

Totul porneste de la o sedinta de brainstorming si un set primar de schite.

Logo-Design

2 raspunsuri
 1. Dan Iosif
  Dan Iosif says:

  Design sigla companie – traducerea pentru “design logo” cred ca e corecta! Daca o sa avem un dictionar nou in viitorul indecis probabil cuvantul logo o sa se regaseasca acolo. Doresc sa va transmit aprecierile mele pentru felul in care abordati lucrurile.

  Reply
 2. Pauline
  Pauline says:

  Brands now must think about how best to create valuable connections with consumers.

  Cu siguranta logo design-ul e extrem de important dar la nivel de identitate vizuala ca si pachet complet strategia de branding trebuie perfect echilibrata pentru o potentare completa.

  Sunt clienti care inca cred ca daca comanda design de sigla pentru firma esti obligat sa ii pui pe masa un manual de identitate si branding. Eu sunt absolventa de arte si fac logo design alaturi de alti colegi dar ca si grafician independent nu pot sa imi asum o strategie de marketing prin lucrarea mea. Doar in colaborare cu specialisti in marketing si comunicare se poate ajunge la branding.

  Am vazut lucrarile dumneavoastra de design grafic si doresc sa va felicit pentru nivelul de simplitate si claritate a acestora.

  Reply

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *