Adenandra – Design Grafic & Tipar Flayere

1998 – 2013

In cei 15 ani de activitate, Adenandra Gardening s-a specializat in oferirea de servicii personalizate si calitativ superioare, in domeniile: arhitectura peisagistica, proiectare si intretinere a spatiilor verzi, sisteme de irigatii, stancarii, cascade si iazuri.

O imagine proaspata la implinirea celor 15 ani

Premise

Integritate, credibilitate, responsabilitate, competenta si entuziasm

Adenandra a fost infiintata in anul 1998 de doi antreprenori: Ioan si Adriana Bonte, ingineri horticoli, doi vizionari cu abilitati speciale – care i-au ajutat sa porneasca si sa dezvolte o afacere prospera. Punctele lor forte si capitalul disponibil se poate traduce in urmatoarele cuvinte:  integritate, credibilitate, responsabilitate, competenta si entuziasm. Adenandra Gardening este o afacere de familie care a evoluat pe toate planurile profesionale si economice. La implinirea celor 15 ani de activitate au decis sa aleaga Bizmart pentru dezvoltarea unei imagini moderne si proaspete la nivelul profesional si inspirational care pulsa in companie.

Solutii

Adenandra Gardening se pregatea pentru targul anual de gradinarit, terase si spatii verzi. Fiind cea mai importanta companie din acest domeniu, in regiune, si implinind 15 ani de activitate, era necesara dezvoltarea unor solutii de comunicare facile care sa poata sa cuprinda atat date despre companie si realizarile aniversare ale celor 15 ani de activitate cat si serviciile valoroase pe care compania le presteaza la un nivel mult peste concurenta. Bizmart a dezvoltat o formula grafica dupa un sistem matematic de coloane si linii care incropeaza in numai cateva pagini intreg setul de informatii necesar. Adenandra a avut succes in cadrul Expo Gradini & Terase fiind compania cu cea mai atractiva si complexa prezenta.

Testimonial

Colaborarea cu Agentia de Publicitate Bizmart a fost initiata in urma unor recomandari oferite de companii de top din regiune. Vazand abordarea strategica si planificarea riguroasa a tuturor etapelor cuprinse in proiectul Adenandra – 15 Ani, am avut certitudinea ca am gasit un partener pe masura asteptarilor noastre. Ruzultatele au fost foarte bine primite atat de echipa Adenandra Gardening cat si de colaboratorii nostri. Noua imagine Adenandra este proaspata si reflecta nivelul profesionalismului pe care dorim sa il promovam.

Adriana Bonte – CEO, Adenandra Gardening

Design Grafic – Coperta pliant

Adenandra Gardening - Coperta

Design Grafic – Interior Pliant

Adenandra Gardening Coperta 2 + spate 1

Design Grafic – Interior Pliant Desfasurat

Graphic Design Adenandra Gardening

Design Grafic – Exterior Pliant Desfasurat

Design Graphic Adenandra Gardening - Back Leaflet Printing