Dorintele Fetelor – Identitate vizuala & grafic design

Black & White ID

O comunitate care sa surprinda toate dorintele fetelor este probabil una dintre cele mai interesante zone atat pentru domnisoare si doamne cat si pentru domni. Am putea spune ca si cercetatorii de marketing vor gasi aici secretul unor campanii de succes.

  • Client: Dorintele Fetelor
  • Resurse: Brand Identity, Brand Guidelines, Print Collateral

Dorintele Fetelor – Identitatea celui mai mare secret

Premise

Identitatea dorintelor

Dorintele Fetelor este o un concept abstract la o prima vedere. Acest concept cu o valoare intrinseca fabuloasa poate sa creeze mari batai de cap echipelor strategice si de creatie. Forma si fondul conceptului pus la dispozitie sunt greu de cuprins intre anumite limite conturate exact. Clientul si-a dorit coerenta, distinctie, pentru a nu confunda cu nimic nelalocul lui aceasta comunitate si perspectiva.

Solutii

Primul gand al echipelor strategice a fost inlaturarea oricarei potentiale interpretari gresite a conceptului pus la dispozitie. Cuvantul “DORINTE” este sensibil si foarte usor de scapat din mana. Cu toate acestea am reusit tot ceea ce ne-am propus in baza indicatiilor primite din partea clientului. Mai mult, putem spune ca am reusit sa imprimam distinctie acestui brand pana aproape de un titlu nobiliar in contextul dezvoltarii unei forme grafice simple din initialele celor doua cuvinte.

Testimonial

Rezultatul echipei de creatie m-a surprins foarte placut. Aproape ca m-am simtit in prezenta unei monograme nobiliare. Rezultatul are multiple valente si posibilitati de aplicare. De la un website pana la o revista glossy care transmite credibilitate in design, fashion si lifestyle.

DF – CEO

Logo Design – Dorintele Fetelor

Logo Design – Dorintele Fetelor (pozitiv)

Identitate vizuala – Dorintele Fetelor

Identitate vizuala si design grafic – Coala cu antet si corespondenta

Identitate vizuala – Carti de vizita

Identitate vizuala si design grafic – Mapa de prezentare si plicuri personalizate

Identitate vizuala si design grafic – Plic DL, invitatii si materiale promotionale

Grafic design – Recomandari de utilizare a logo – ului

Grafic design – Recomandari – tip de fotografie