DoubleTree by Hilton – Branding & Visual ID

Nunta de 5 stele *****

Noul Hotel DoubleTree by Hilton se pregatea de deschidere. Unul dintre cele mai importante servicii premium pe care DoubleTree era pregatit sa il ofere la inalt nivel era organizarea unei nunti de 5 stele.

Wedding Branding

Premise

Eleganta desavarsita si clipe unice pentru eternitate

DoubleTree by Hilton a dorit sa evidentieze in mod cat se poate de clar segmentul de evenimente ce corespunde organizarii nuntilor. Brief-ul primit de la DoubleTree era cat se poate de cuprinzator. Se dorea o imagine simpla, foarte clar conturata, de o eleganta demna de brandul Hilton. Una dintre principalele cerinte ale brief-ului viza necesitatea dezvoltarii unui concept vizual de branding care sa transmita rapid brandul caruia ii este asociat.

Solutii

Primul pas in ceea ce priveste cercetarea a fost sa ne conectam la viziunea globala DoubleTree in ceea ce priveste organizarea de evenimente.  Am observat ca nuntile reprezinta una dintre cele mai bine determinate directii in contextul organizarii evenimentelor. Fata de evenimentele corporate, DoubleTree face o distinctie evidenta atunci cand se ocupa de pregatirea unei nunti.  Intelegand viziunea DoubleTree am analizat contexul acestui eveniment special si am punctat prin cel mai convingator moment din timpul ceremoniei de casatorie. Integrarea in brandingul DoubleTree a venit apoi ca o certificare a bunei directii in care am dus noua imagine identitara.

Testimonial

Noua imagine a fost surprinzatoare. Un concept atat de simplu si evident incat iti vine sa spui “wow”! Integrarea in brandul DoubleTree a noului concept a fost foarte bine primita de intreaga echipa. Aveam un concept identitar pentru zona de wedding care ne diferentia clar de concurenti si transmitea extrem de rapid de cine este atasat ca si brand.

Alina Toie – Managing Director, DoubleTree by Hilton Oradea

Logo Design – I DO – Wedding Services for DoubleTree by Hilton

Logo Design – I DO – Wedding Services for DoubleTree by Hilton – Pozitiv

Logo Design – I DO – Wedding Services for DoubleTree by Hilton – Negativ

Logo Design – I DO – Wedding Services for DoubleTree by Hilton – Reguli

Logo Design – I DO – Wedding Services for DoubleTree by Hilton – Brosura

Logo Design – I DO – Wedding Services for DoubleTree by Hilton – Brosura interior

Logo Design – I DO – Wedding Services for DoubleTree by Hilton – Catalog A4