I Love My Pink Summer – Campanie de Publicitate

Prosopul Roz

Anul 2012 a fost ancorat de multiple campanii publicitare care au avut in contextul vizual influente ale uneia dintre cele mai proaspete retele sociale de succes: Instagram. Lotus Center a acceptat sa construim pe o directie curajoasa de comunicare. Rezultatul a fost o campanie cu un impact extraordinar.

Succesul verii are culoarea Roz

Info

Campania I Love My Pink Summer a avut un succes rasunator inca din primele momente ale lansarii. Faptul ca am ales sa mergem pe canale complexe de comunicare a dus la atragerea unui public numeros. Reactiile cumparatorilor din Lotus Center au luat prin surprindere chiar si stocurile de materiale promotionale. Prosoapele Lotus Center pentru plaja, de culoare Roz, au umplut zonele de distractie ale piscinelor din regiune. Prosoapele roz au fost vazute si pe cele mai cunoscute plaje ale lumii.

Zilele ploioase ale verii aveau acum culoarea roz datorita multitudinii de umbrele roz care au fost primite de cei care au facut cumparaturi din Lotus Center. Datorita succesului campaniei, I Love My Pink Summer a fost reeditata un an mai tarziu!

Campanie de publicitate – Outdoor – I Love My Pink Summer

Campanie de publicitate – Presa si Indoor – I Love My Pink Summer

Campanie de publicitate – Outdoor – I Love My Pink Summer

Facebook – I Love My Pink Summer