Laguna Group – Design ambalaj si Naming

Piele delicata de bebelus

Dupa cum se stie, pielea bebelusilor este foarte delicata. Pentru siguranta sanatatii copiilor, parintii incearca sa foloseasca pentru baie produse cat mai sigure. Laguna Aqua vine cu o solutie inovativa in ceea ce priveste apa pentru dus.

Design Ambalaj – Baby Shower Filter

Premise

Sanatatea copiilor este nepretuita

Laguna Group, prin divizia Laguna Aqua, a adus in Romania una dintre cele mai recente descoperiri de pe piata purificarii si filtrarii apei. Grupo Campesa, Spania, este o companie care inoveaza permanent dezvoltand aparatura specifica pentru cresterea calitatii vietii. Fiecare descoperire este adusa in fata companiilor colaboratoare si supusa ideilor de vanzare si promovare specifice zonei in care acestea isi desfasoara activitatea. Laguna Group a decis sa implementeze acest produs de filtrare a apei pentru dus pe segmentul bebe.

Solutii

Baby Shower Filter este un produs unic pe piata din Romania. Cand am primit provocarea de a construi un brand si un ambalaj pentru un produs pe care piata nu il astepta am simtit ca avem o mare responsabilitate. Nevoia de a avea acces la o apa filtrata pentru dus exista dar nimeni nu stia ca exista un produs care sa  faca acest lucru.

Am dezvoltat un ambalaj care prin aspect transmite incredere si se pozitioneaza la raft la acelasi nivel cu ambalajele companiilor multinationale. Am asezat – evident – beneficiarul principal pe ambalaj in conditiile de consum ale produsului. Alaturi de aspectele principale ale produsului au fost inserate informatii cu privire la beneficiile produsului, la caracterul sau inovativ si date tehnice care garantau utilitatea acestuia.

Testimonial

Ambalajul creat de Agentia de Publicitate Bizmart a raspuns intru totul cerintelor noastre de imagine. Ne-am dorit un ambalaj profesionist care sa transmita incredere si sa ii atraga pe parinti. E un produs nou pe piata din Romania si o mare provocare pentru compania noastra. Am ales Bizmart pentru siguranta unei lansari de succes.

Ioan Bente – CEO, Laguna Group

Design ambalaj – Laguna Group – Fata

Design ambalaj – Laguna Group – Spate

Design ambalaj – Laguna Group – Fata + Spate

Design ambalaj – Laguna Group – Desfasurat + Foto produs