Profesional Academy – Facebook Page Design

Social Academy

Realizarea de pagini Facebook la nivel profesionist este imperativ necesara in cazul in care se doreste interactiunea eficienta cu target-ul. Profesional Academy interactioneaza eficient prin pagina Facebook.

Facebook Profesional Academy

Premise

Prezenta activa in social media genereaza cursanti

Institutiile private de invatamant duc o munca asidua de promovare si de crestere a credibilitatii in comunitatile in care isi desfasoara activitatea. Profesional Academy este o institutie tanara dar cu rezultate extraordinare. A atras atentia presei nationale inca de la primele sesiuni de cursuri. Necesitatea de a ajunge cat mai aproape de locul in care interactioneaza cu viitorii cursanti este imperativa.

Solutii

Agentia de publicitate Bizmart a ascultat cu mare atentie care sunt obiectivele de comunicare ale Profesional Academy. In momentul in care s-a facut o radiografie a target-ului am ajuns la concluzia ca lansarea unei pagini Facebook profesionista este imperativa. Am dezvoltat o strategie coerenta de comunicare prin content relevant si prin design de post atractiv. Bizmart a dezvoltat aplicatii Facebook customizate cu facilitati de interactiune intre Facebook si website-ul academiei. Rezultatele au fost incredibile si neasteptate de catre client. Posturile au generat o interactiune dinamica care s-a concretizat in inscrieri efective la cursurile Profesional Academy.

Testimonial

Rezultatele s-au vazut de la primele postari pe Facebook. Tinerele interesate de cursuri au inceput sa puna intrebari si sa se intereseze de datele de inscriere si de orasele in care sunt organizate cursuri. Am ales sa mergem pe recomandarile fanilor si am activat noi cursuri in orase in care nu erau. Pagina de Facebook realizata de Bizmart este profesionista si eficienta!

Dana Cozman – Administrator, Profesional Academy

Facebook Page Cover + Design de continut

Facebook Tab – Servicii

Facebook Tab – Contact cu integrare Google Maps

Facebook Tab – Code