Restaurant Graf – Design Grafic & Tipar Catalog

Restaurant & Delicatessen Graf

O lume gastro-oenologica de exceptie, cu preparate culinare savuroase, o lista de vinuri extraordinare si evenimente foarte speciale. Restaurantul Graf este considerat de multi experti ca fiind cel mai bun restaurant din Romania.

Probabil cel mai bun restaurant din Romania

Premise

Design grafic pentru gusturi fine

La Restaurant & Delicatessen Graf, meniul evolueaza in functie de sezon, asociind in mod armonios cele mai bune produse locale si internationale, intr-o prezentare delicioasa si eleganta, de fine dining. Meniul Graf este o combinatie intotdeauna surprinzatoare de ingrediente fine, de condimente si texturi speciale, o interpretare absolut desavarsita a unor preparate clasice ale marilor bucatarii ale lumii.

Solutii

Echipa Bizmart a dezvoltat un produs de promovare care a inglobat un foarte important eveniment. Lansarea meniului de vara la Restaurant & Delicatessen Graf in anul 2011 a necesitat construirea unui material informativ atractiv dotat cu imagini reprezentative. Alaturi de meniul de vara, in brosura informativa, au fost inserate informatii despre perioada de desfasurare a Extraordinary Season Selection si colectia de limonade Fresh Summer Breeze.

Testimonial

Am primit brosura Restaurant & Delicatessen Graf cu meniul de vara si am fost imediat atras de prezentarea simpla si explicita a preparatelor. Restaurant Graf este destinatia numarul 1 in Oradea si in Romania pentru o experienta gastronomica de nota 10.

Emilian Contrau – Prof. Dr. Medical Center

Design Grafic – Coperta pliant

Design Grafic – Interior Pliant C2 + P3

Design Grafic – Interior Pliant Desfasurat

Design Grafic – Spread

Design Grafic – Interior Pliant C3