Stil Sanatos – Branding si Identitate Vizuala

Identitate Vizuala

Sanatatea este tot ce avem mai de pret, motiv pentru care gasesti pe www.stilsanatos.ro articole care te ajuta sa previi afectiuni si, de asemenea, sa atingi echilibrul fizic si psihic.

  • Client: Stil Sanatos
  • Resurse: Branding, Logo Design, Identitate Vizuala
  • Website: http://stilsanatos.ro

Branding proaspat si sanatos prin design grafic

Premise

StilSanatos.ro – despre noi.

Afli de la noi care sunt cele mai benefice alimente, ce vitamine si minerale nu trebuie sa lipseasca din dieta ta si de unde le poți procura. Te sustinem în efoturile de a-ti pastra sau de a obtine o silueta de invidiat cu cele mai eficiente tehnici si cele mai sanatoase diete. Iti dam cele mai delicioase idei pentru mesele in familie si iti sugeram si cateva trucuri care ii vor face pe cei mici ss adore legumele din farfurie.

Solutii

StilSanatos.ro este un proiect apropiat al agentiei de publicitate Bizmart. Am fost implicati in acest proiect inca de la prima idee. Dezvoltarea unui portal online care sa se dedice sfaturilor pentru o viata echilibrata nu a fost o provocare usoara in contextul multitudinii de site-uri pline de sfaturi “sanatoase”.

Imaginea de brand a StilSanatos.ro este una curata care transmite foarte clar care este scopul de comunicare al acestui brand. Logo-ul este usor de identificat si foarte repede acceptat si indragit de fani.

Logo Design – StilSanatos.ro

Culori utilizate in identitatea vizuala

Identitate vizuala – StilSanatos.ro

Identitate vizuala – Coala cu antet si corespondenta

Identitate vizuala – Carti de vizita, bloc notes si mapa

Identitate vizuala – Calendare, agende, materiale promotionale

Identitate vizuala – Imagini recomandate