Profesional Academy – Web Design si Realizare Site

Lideri in educatie

Profesional Academy ofera cursuri acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, cursuri certificate de diplomele obtinute dar, mai ales, ofera pregatire teoretica si practica la standard international cu programa conforma cerintelor U.E.

Imaginea educatiei profesionale private

Premise

Educatie profesionala – alternativa pentru realizare personala

Profesional Academy este o institutie de invatamant alternativ si profesional. Cursurile de manichiura, pedichiura, coafor si frizerie, sunt cele mai cautate in acest moment. Astfel de cursuri acreditate pot sa dea o nou sansa profesionala celor care nu mai pot accede la un job in aria lor de perspectiva sau celor care vor sa aiba o specializare acreditata si recunoscuta in Europa.

Solutii

Realizarea unui site web pentru o scoala profesionala de inalt nivel nu este o sarcina usoara. Am luat in calcul toate tipurile de abordari ale celor implicati intr-un proces de selectare a ofertelor educationale de pe piata. Produsul final ofera acces la informatii clare cu privire la tipul cursurilor oferite de Profesional Academy, la orasele in care se desfasoara cursurile si la durata acestora. Cei interesati au la dispozitie un formular de inscriere online. Inca de la lansare, site-ul a avut un efect foarte buna atragand o serie mare de cursanti care au aplicat prin intermediul noului site web.

Web design – Home Page

Web design – Cursuri

Webdesigner Romania

Web design – Curs individual