Publicitate la ProTv – Romanii au Talent, Sezonul 4

Agentia de publicitate Bizmart a reusit sa aiba 4 clienti de publicitate inca de la prima editie a show-ului Romanii au Talent de la ProTv!

Show-ul ProTv Romanii au Talent a ajuns la a patra editie cu audiente de aproape 10 ori mai mari decat urmatorul canal de televiziune pe acelasi interval orar. Agentia de publicitate Bizmart a reusit sa aiba 4 clienti de publicitate inca din prima editie a show-ului. “In acest moment suntem in negocieri cu 2 clienti nationali pentru a intra in cadrul show-ului Romanii au Talent. In luna din preajma sarbatorilor pascale creste interesul, in mod special, pentru aparitiile in calupurile de publicitate. In acest moment avem semnate 4 contracte dar pana la finalul sezonului estimam ca vom avea minim 10 clienti de publicitate care vor fi prezenti in show.” Mihai Cristian Pop, CEO Bizmart.

Reclama Protv Romanii talent

Romanii au Talent este emisunea cu cel mai mare succes de pe piata Tv din Romania. In prima editie a sezonului 4 au vizionat emisiunea aproape 6 milioane de telespectatori. Fiecare secunda de publicitate este extrem de valoroasa in conditiile unei audiente de acest nivel.

Spoturile publicitare tarifate la CPP ajung la sume substantiale. Agentia de publicitate Bizmart a reusit sa contracteze pentru clientii sai publicitate la Rate Card minus Discount pentru o protectie in cazul unor valuri extreme de telespectatori. In anumite conditii, Romanii au Talent poate atinge si 8 milioane de telespectatori.

“Suntem prima agentie care a dezvoltat pachete de publicitate pe regiuni. Pentru companiile regionale cu desfacere pe o zona istorica bine definita am ofertat pachete de publicitate la ProTv la costuri speciale. Pozitionarea reclamelor regionale este una premium pentru a sustine initiativele locale de business.” Mihai Cristian Pop, CEO Bizmart.

Publicitate ProTV2

Bizmart Advertising

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *