Restaurant & Delicatessen Graf – Bizmart promoveaza Valentine’s Day

Bizmart este partener de comunicare al Restaurant & Delicatessen Graf de aproape un an! Parteneriatul se continua pe parcursul anului 2012 avand ca si scop comun atingerea unor obiective ambitioase de notorietate si business.

Restaurant & Delicatessen Graf este in topul celor mai bune restaurante din Romania datorita filozofiei de business atent formulata si urmata.

Unul dintre proiectele de succes ale inceputului de an este evenimentul SPECIAL VALENTINE’S DINNER – 14 FEBRUARIE 2012! In numai 24 ore de la lansarea evenimentului acesta a fost rezervat in totalitate.

Imaginea evenimentului a fost Tortul din Mousse de Ciocolata Belgiana – desertul meniului  SPECIAL VALENTINE’S DINNER. Imaginea a fost insotita de un cadru luat din Salonul Visiniu, preferatul tinerilor indragostiti.

Bizmart a promovat evenimentul printr-o campanie de email marketing. Newsletter-ul trimis catre clientii si fanii Graf prezinta cele doua meniuri speciale, imagini cu deliciile culinare si, de-asemenea, vinurile propuse de somelierii casei pentru aceasta seara.

Graf-Valentin

 

Evenimentul a fost vizibil si intens sustinut cu ajutorul contului de Facebook Restaurant Graf. S-a dezvoltat un logo special pentru acest moment, un eveniment, plus fluxul de stiri Graf.

Graf-Valentin-news

 

Imaginile realizate de Bizmart au convins foarte repede pasionatii de gastro-oenologie ca Restaurant & Delicatessen Graf este locul perfect pentru o seara romantica – poate cea mai romantica din an.

food photos

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *