INSTRUMENTE DE CERCETARE SI ANALIZA

Detinem instrumente de cercetare si analiza perfect conturate pe nevoile clientilor nostri si exact orientate pe proiectiile de business. Fiecare proces de cercetare are fatete diferite in functie de tipul rezultatelor urmarite. Analizam obiectivele de cercetare, dezvoltam instrumente test, formatam directiile finale in baza testelor initiale si apoi activam procesul. Adunam datele si le analizam cu cea mai mare atentie, liniar sau incrucisat. Fiecare segment de public are un anumit tip de atitudine si comportament specifice – decodificarea particularitatilor demografice implica foarte multa atentie. Utilizand instrumente veritabile de cercetare, Bizmart garanteaza un start relevant al actiunilor de marketing.

MECANISME STRATEGICE SI DE PLANIFICARE

Bizmart utilizeaza matrici avansate in care insereaza informatiile obtinute si formulate dupa parametri exacti. Informatiile de pe orizontala se intersecteaza cu cele de pe verticala in puncte care genereaza diagonale ce definesc directii spre obiectivele de business. Transformarea in marketing si strategie de business a informatiilor obtinute din strada este o responsabilitate uluitoare si implica eforturi uriase, dar e baza filozofiei noastre ca si companie. Reusim sa definim esenta grupurilor tinta cu un comportament similar. Intelegand comportamentul consumatorului putem dezvolta strategia care duce la atingerea obiectivelor de business si la coeziunea grupurilor cu brandul.

Focus Grupuri
Interviuri si chestionare
Sesiuni de brainstorming
Teste de utilizare

Analiza interactiunii in Social Media
Analiza formatorilor de opinie
Analize de trafic web
Rapoarte detaliate pentru clienti

Strategie de brand
Strategie de marketing
Strategie de produs
Strategie de comunicare

Media planning
Strategie in Social Media
Strategie SEO si SEM

ALGORITMI AI COMPORTAMENTULUI DE CONSUM

Echipele strategice comunica cu echipele de cercetare pentru a identifica cele mai usoare trasee pe care trebuie sa le urmeze consumatorul in drumul sau spre produs. O arhitectura simpla cu multiple posibilitati de alegere in functie de preferintele publicului este solutia pentru atingerea obiectivelor de vanzare. Dupa ce am inteles cum face consumatorul achizitia putem sa intervenim asupra comportamentului de consum si sa dezvoltam parametri de educare si modificare a comportamentului in ceea ce priveste produsul promovat de noi. In acest moment, Bizmart a reusit sa dezvolte mecanisme care trec dincolo de achizitie pentru a tine consumatorul conectat real cu brandul pentru o perioada mai lunga. Aceasta strategie duce la reducerea perioadei de rotatie a marfurilor si la cresterea gradului de conectare cu brandul.

SISTEMATIZAREA PROCESULUI CREATIV

Vedem creativitatea ca suma a unor procese de gandire intr-un context sistematic!  Bizmart utilizeaza mecanisme verificate in procesul de creatie. Azi, intr-o lume dinamic inovativa, trebuie sa dezvoltam concepte creative care conecteaza productiv strategiile de marketing cu obiectivele de business pe paliere media extrem de interactive.
Ca si agentie creativa bazata pe strategie, Bizmart emite semnale vizuale cu efect direct in cifrele de vanzari si in cresterea valorii brandului. Prin incrucisarea diverselor canale de comunicare in care mesajul este prezentat liniar sau dintr-o perspectiva in dezvoltare cu caracter de descoperire, un brand poate sa prinda valente inspirationale si sa se conecteze cu clientul la un inalt nivel de afinitate. Acesta este scopul comunicarii creative.

Definirea publicului tinta
Scenarii de achizitie
Informatie relevanta

Analiza de business
Arhitectura informationala
Design interactiv

Concepte creative
Design grafic
Copywriting
Scenografie

Storyboard
Webdesign
App Design

STUDIO & TEHNOLOGIE

Bizmart detine propriul studio care ii permite sa dezvolte activitati de productie creativa la un inalt nivel. Sedinte foto, filme de prezentare, interviuri, prezentari de produse pentru dezvoltarea de continut relevant in social media.

Echipele noastre experimentate pot sa aduca la viata conceptele creative dezvoltate in cadrul sedintelor de brainstorming si sa ofere clientilor plus de valoare relevanta pentru afacerile acestora.

Capacitatile software ale agentiei Bizmart sunt la cel mai inalt nivel. Bizmart este una dintre primele companii din Romania care a achizitionat Software Adobe in sistem de licenta Creative Cloud cu upgrade la zi pentru toate sistemele software creative si pentru digital media.

RESURSE SOCIAL MEDIA

Social Media este mediul cel mai propice pentru relationare. Bizmart administreaza instrumente cu care construieste relatii puternice si reale intre companii, branduri, produse si consumatori. Dezvoltam continut relevant, monitorizam discutiile, raspundem la comentarii si masuram efectele social media in contextul obiectivelor de business. Dezvoltam campanii de promovare bine segmentate si fin calibrate pe publicul tinta alaturi de aplicatii software pentru concursuri care conecteaza brandurile cu consumatorii si se concretizeaza in baze de date relevante. Bizmart are proiecte de succes unde social media a fost integrata in planurile de marketing si comunicare ale clientilor sai. Rapoartele statistice oferite de Bizmart afiseaza o radiografie concreta a unui brand in contextul social media.

Sedinte foto
Concept video
Interviuri
Clipuri publicitare

Design Audio
Motion graphic
Content video online
Aplicatii mobile

Planificare strategica
Campanii de comunicare
Dezvoltare de content
Platforme web in social media

Actiuni de influentare in social media
Dezvoltare de comunitati online