CAMPANII DE PUBLICITATE

Bizmart contureaza un mesaj creativ central care este pozitionat ca si mesaj cheie in cadrul mixului de comunicare. Mesajele creative bazate pe strategie genereaza interactiune cu diverse tipuri de target care rezoneaza diferit la mediile de comunicare. Dezvoltam concepte creative diferite care au un mesaj comun unic dispus pe diferite tipuri de media in diverse forme de comunicare sau productie. Campaniile creative integrate sunt singurele care au putere maxima de penetrare a segmentelor diverse de public.

Campaniile create de Bizmart sunt actuale, moderne, creative, strategice, memorabile si dispuse pe mecanismele cheie de actionare a obiectivelor de business.

CONCEPTE CREATIVE & DESIGN GRAFIC

Bizmart ajuta companiile sa interactioneze cu publicul tinta, vizual, prin materialele de comunicare creative. In fata conceptelor strategice de comunicare sunt asezate ideile dezvoltate in sensiunile de brainstrorming de catre echipe de creatie. Memorabilitatea unei campanii sau a unui material de promovare este data de creativitatea acestuia si de capacitatea lui de a atrage atentia in primele 2 secunde de la contact cu target-ul. Conceptele creative aplicate pe diverse materiale de comunicare sau in campaniile de publicitate sunt o componenta foarte importanta in ceea ce priveste conexiunile afective, de lunga durata, cu publicul tinta. Bizmart livreaza companiilor concepte creative integrate pentru toate tipurile de media, inclusiv online si pentru social media.

Creative Direction | Art Direction | Design Grafic | Print & Online Advertising | Branded Environments | Web Design

BRANDING & BRAND IDENTITY

Bizmart dezvolta pentru clientii sai concepte identitare de companie care au potentialul sa devina si sa creasca ca si branduri reale perfect aliniate si integrate cu asteptarile publicului tinta. Conceptele identitare si manualele de brand sunt concepute cu o viziune pe termen lung si cu potential de afirmare in piata concurentiala. Brandingul in viziunea Bizmart trebuie sa depaseasca nivelurile vizuale si sa transmita sentimente reale care au putere afectiva de coeziune cu target-ul.

Brand Identity | Brand Guidelines | Print Collateral | Packaging

MEDIA PLANNING & BUYING

Bizmart ajuta companiile sa isi planifice campaniile de media studiind in profunzime canalele de comunicare din prisma publicului care le acceseaza. Analizam foarte bine publicul tinta si selectam acele canale media unde efectul comunicarii este maxim. Campaniile media se extind azi in mediul online si social media. Niciodata nu am avut la dispozitie canale atat de rapide de comunicare. Am integrat mediul online si social media in strategiile de planificare media cu un succes rasunator si imediat. Bizmart negociaza pentru clientii sai cele mai bune tarife de media pentru a atinge un raport pret-eficienta foarte echilibrat si cu un efect vizibil si de durata.

CONCEPT SI ORGANIZARE EVENIMENTE

Cel mai important aspect in organizarea unui eveniment este “LISTA”. Daca ai o lista buna de contacte poti sa organizezi cele mai bune evenimente. Evenimentele sunt o forma de comunicare greu de inlocuit. Conceptele creative care stau la baza unui eveniment de succes trebuie sa fie interconectate cu strategiile de marketing si cu obiectivele de comunicare. De la organizarea unor festivaluri de muzica si pana la lansarea unor marci auto pe plan local, Bizmart se implica 100% si are in vedere fiecare detaliu necesar pentru ca rezultatul sa fie unul de efect.

WEBSITE-URI SI WEB DESIGN

Bizmart a creat pentru clientii sai in mediul online o prezenta relevanta care genereaza influenta la nivelul experientei digitale in relatia cu publicul tinta. Experienta relevanta in marketing ne permite sa utilizam mediul online ca parghie definitorie in comunicarea brandurilor. Website-urile dezvoltate de Bizmart au putere reala de convingere si de sustinere a valorilor pe care o companie le reprezinta. Analizam in profunzime afacerea clientului si publicul tinta inainte sa ii dezvoltam un website. Utilizam cele mai moderne tehnologii de lucru si aplicam cele mai actuale trenduri in webdesign pentru o utilizare potentata la toate nivelurile de interactiune prin website. Website-urile create de Bizmart sunt adaptate la device-uri moderne putand fi accesate de pe platformele mobile indiferent de caracteristicile tehnice ale acestora – smartphone sau tableta.

MAGAZINE ONLINE & E-COMMERCE

Bizmart are in portofoliu magazine online care aplica cu succes regulile de e-commerce si sunt in top 5 in Romania in ceea ce priveste numarul de vizitatori si incasarile din domeniul lor de business. Bizmart a dezvoltat magazine online pentru clienti din Romania si UE integrand cu succes concepte de business din arii diferite. Bizmart a aplicat cu succes concepte de marketing integrat si usability care au generat actiuni de vanzare repetata garantand o relatie de lunga durata cu publicul tinta. Magazinele online sunt un mediu nou de vanzare si trebuie analizate in profunzime ca si sisteme integrate de comert. Daca magazinul online este mediul de vanzare – e-commerce-ul este strategia de vanzare perfect adaptata la acest nou mediu de interactiune cu clientii. Bizmart implementeaza in magazinele online implicit si strategia de vanzare de tip e-commerce. Acesta este motivul pentru care magazinele online dezvoltate de Bizmart au succes la nivel de e-commerce.

SOCIAL MEDIA

Bizmart detine instrumentele necesare pentru a realiza conexiuni reale ale brandurilor cu consumatorii. Construim comunitati reale in jurul brandurilor sau a produselor, cu o capacitate de influenta la nivel afectiv. Dezvoltam continut de inalta valoare cu valente puternice, strategice, care duc la cresterea interactiunii cu brandul. Expertiza noastra si strategia de comunicare in mediile sociale se aplica prin dezvoltarea de content relevant, gestionarea comunitatilor de fani, construirea si dezvoltarea de aplicatii unice pentru fiecare client. Aplicatiile dezvoltate de Bizmart au generat comunitati foarte puternice si au crescut real coeficientul de notorietate a brandurilor.

Strategie de comunicare | Dezvoltare de continut editorial | Productie de continut video, foto si design grafic | Dezvoltare de tab-uri unice si programare web | Concursuri – aplicatii si gestionare | Mentenanta | Administrare integrala a conturilor | Campanii de promovare in social media | Analiza si interpretarea datelor

CAMPANII SEO

Bizmart integreaza pentru clientii sai mecanisme active, permanent actualizate care au ca si scop cresterea notorietatii in motoarele de cautare. Motoarele de cautare isi dezvolta permanent si isi rafineaza continuu algoritmii de cautare pentru a oferi rezultate cat mai relevante pentru cei care fac o cautare. Bizmart implementeaza numai mecanisme naturale care duc la o crestere valoroasa cu efect de durata in clasamentul motoarelor de cautare. Actiunile SEO sunt tratamente permanente pe care Bizmart le recomanda companiilor. Actiunile agresive cu potential efect imediat nu sunt garantate de catre Bizmart pe termen lung deoarece pot duce la penalizari iremediabile din partea motoarelor de cautare. In SEO, ca si in alte strategii de marketing si promovare, avem in vedere o piata in permanenta schimbare si o concurenta dinamica. Acesta este motivul pentru care Bizmart vede actiunile SEO ca actiuni permanente cu efecte controlate in contextul concurential.

GOOGLE ADWORDS & DISPLAY ADVERTISING

Echipa Bizmart este pregatita chiar de catre specialistii Google Adwords. Pe parcursul a 4 saptamani, echipa Google a dezvoltat un modul de invatare care acopera prin exemple clare, implementate direct in conturile Adwords Bizmart, toate strategiile de implementare cu efecte maxime la costuri minime a campaniilor Adwords. Bizmart a oferit clientilor sai campanii Adwords eficiente care au dus la cresterea relevanta a vanzarilor sau a expunerii companiei. Bizmart garanteaza dezvoltarea de campanii si grupuri de anunturi permanent monitorizate care au efect imediat in directia obiectivelor de business. Bizmart dezvolta si campanii Adwords de tip Display. Aceste campanii implica conceperea de vizualuri creative cu puternic efect de interes. Campaniile de tip display sunt directionate catre site-uri cu continut relevant pentru publicul tinta a companiei-client. Campaniile sunt permanent monitorizate pentru a vedea care anunturi sunt mai atractive pentru target si cum sa gestionam bugetele pentru efecte maxime. Bizmart aplica cunostintele acumulate de SEM (Search Engine Marketing) pentru a dezvolta anunturi care se muleaza pe intreaga strategie de marketing a clientului. Doar prin anunturi relevante si prin pozitionarea acestora in locatii cheie putem sa atingem obiectivele de business.